De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach

Op zoek naar een scriptiebegeleider die jou op weg kan helpen bij het schrijven van je scriptie? Bij Jouw scriptiecoach werken we met ervaren scriptiebegeleiders die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Daarnaast hebben al onze scriptiebegeleiders een opleiding aan een Hogeschool of Universiteit afgerond en beschikken ze over praktische vakkennis, dit zorgt ervoor dat ze een goede brug kunnen slaan tussen de eisen van jouw opleiding en de wensen van jouw opdrachtgever.

Onze scriptiebegeleiders

Scriptiebegeleider Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda helpt HBO, WO  en MBA studenten van veel opleidingen. Zoals Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfskunde (MER), Bedrijfseconomie, Communicatie, Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen, Nieuwe media en digitale cultuur, International Communication and Media, Online, Digital, Media, Communicatiewetenschappen en Journalistiek. Maar ook Creatieve therapie, HRM, Facility Management en verschillende Lerarenopleidingen (o.a. Talen, PABO, ALO). Linda heeft daarnaast veel ervaring in  Zakelijke en Financiële dienstverlening, ICT, Retail en Toerisme. Daarnaast kan Linda helpen bij Marketing NIMA B en Marketing NIMA C plannen.

Profiel Linda
Scriptiebegeleider Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Harry helpt HBO, WO en MBA studenten van o.a. de volgende opleidingen: Bedrijfseconomie, MarketingCommerciële Economie of Communicatie studeert. Behalve bij het kiezen van een goed onderwerp voor jouw onderzoek of scriptie helpt Harry je ook met het goed afbakenen van jouw probleemstelling, zodat je niet verzandt in informatie. Maar ook voor het formuleren van de hoofd- en deelvragen, het literatuuronderzoek,  het theoretisch kader, kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS) kun je bij hem terecht. Daarnaast kan Harry je helpen met financiële vraagstukken en is hij gespecialiseerd in NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Profiel Harry
Sander Abbes

Sander Abbes

Sander helpt HBOWO en MBA studenten van o.a. de volgende studierichtingen: Communicatiewetenschappen, Bedrijfseconomie, International Business Studies, Europese Studies, Marketing, Commerciële Economie, Online marketing en Digital of Communicatie. Ga je aan de slag met het ontwikkelen van een content strategie, customer journey of wil je hulp bij je literatuuronderzoek? Ook dan helpt Sander je graag. Sander heeft veel ervaring in de Zakelijke dienstverlening, Financiële dienstverlening, Verzekeringen en Non-profit sector. Daarnaast is Sander ook gespecialiseerd in NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Profiel Sander
Scriptiebegeleider Martin Danko

Martin Danko

Martin helpt HBO, WO en MBA studenten van veel opleidingen. Zoals Bedrijfskunde, Online, Digital, Bedrijfseconomie, MarketingCommerciële Economie en Communicatie. Daarnaast is Martin één van onze experts als het gaat om Marketing NIMA B, Marketing NIMA C of Communicatie NIMA B. Zijn praktijkkennis heeft Martin opgedaan in het Onderwijs, ICT sector en daarnaast heeft Martin ook veel ervaring met Zakelijke dienstverlening, Financiële dienstverlening, Retail en Toerisme. Martin denkt procesmatig met je mee en helpt je de wens van de klant te verwerken in je scriptie.

Profiel Martin
Scriptiebegeleider Hilma van Slooten

Hilma van Slooten

Hilma helpt HBO en WO studenten die Commerciele Economie, Communicatie of Bedrijfseconomie studeren. Daarnaast is Hilma gespecialiseerd in Online Marketing, Nieuwe media en Digital. Als Design Thinker kan ze jou ook begeleiden als je aan de slag gaat met het Business Model, Value Proposition Canvas of de Customer Journey. Hilma heeft werkervaring in de Non-Profit (gemeente Amsterdam) en ervaring in de verzekeringsbranche. Daarnaast coacht Hilma startende ondernemers en geeft ze ook bootcamps aan studenten van Start-Up Campus Haarlem.

Profiel Hilma
Scriptiebegeleider Lester van der Pluijm

Lester van der Pluijm

Lester helpt HBO, WO en MBA studenten met kwantitatief onderzoek. Het maakt niet uit wat je hulpvraag precies is, Lester kan je helpen bij het opzetten van je kwantitatieve onderzoek, het analyseren van de data (SPSS) en het verwerken en interpreteren van deze resultaten in je scriptie. Als marktonderzoeker heeft Lester veel ervaring met het structureren van data en kan daardoor samen met jou bepalen welke analyses relevant zijn voor jouw onderzoek. Daarnaast kan Lester je ook begeleiden bij het uitvoeren van jouw analyses en je leren hoe je de resultaten van deze analyses kunt interpreteren.

Profiel Lester
Scriptiebegeleider Nima Madzjubi

Nima Madjzubi

Nima helpt HBO, WO en MBA studenten bij kwalitatieve en kwantitatieve analyses. Het maakt niet uit wat je hulpvraag precies is, Nima kan je helpen bij het opzetten van jouw onderzoek, maar ook met het analyseren van de data en het verwerken en interpreteren van je resultaten in je scriptie. Nima helpt ook met het opstellen van het conceptueel model en de hypotheses voor je onderzoek. Daarnaast heeft Nima veel ervaring met statistiek en SPSS. Ook is Nima gespecialiseerd in praktijkonderzoek en literatuuronderzoek. Als je een opleiding Social Work doet of je juist meer in het Psychologie, Fysiotherapie of Onderwijs domein begeeft, ben je bij Nima aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding.

Profiel Nima
Scriptiebegeleider Lisa Wilderink, voor kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek, SPSS, Arbeid, zorg en participatie, Bestuurskunde, Zorg, Sociale wetenschappen.

Lisa Wilderink

Lisa helpt HBO, WO, Master en MBA studenten bij kwalitatieve en kwantitatieve analyses (SPSS). Als onderzoeker heeft Lisa veel ervaring en zet ze haar tanden graag in een complex analyse vraagstuk. Lisa kan je helpen bij het opstellen van je vragenlijst of enquête, het opstellen van een conceptueel model, analyse van de data en het verwerken van de resultaten. Hiermee kun jij een document opleveren met waardevolle inzichten en adviezen voor je opdrachtgever of universitaire studie. Daarnaast kun je bij Lisa aankloppen als je Bestuurskunde, Arbeid, zorg en participatie, Zorg, Sociale wetenschappen studeert en hulp zoekt bij je plan van aanpak, onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing.

Profiel Lisa

Direct hulp nodig? Neem contact op. 

Gratis adviesgesprek

Waarmee kunnen we jou helpen?

Alle scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach zijn expert binnen hun eigen vakgebied. Zij kennen de materie van jouw scriptie als geen ander en kunnen je dus bijstaan met raad en daad. Jouw scriptiebegeleider kan je dus bijvoorbeeld helpen bij het vormgeven van je kwalitatief of kwantitatief onderzoek of bij het verwerken van resultaten in SPSS. Weet je niet goed welke theorie en modellen het beste passen bij jouw onderzoeksvraag? Ook daar kan jouw scriptiebegeleider je bij helpen.

Onze expertises

Brede expertise

Jouw scriptiecoach begeleidt HBO, Master, WO en MBA studenten van veel opleidingen. Zoals Marketing, Commerciële Economie, Bedrijfskunde (MER), Bedrijfseconomie, Communicatie, Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen, Nieuwe media en digitale cultuur, International Communication and Media, Online, Digital, Media, Communicatiewetenschappen en Journalistiek. Maar ook opleidingen als: Accountancy, Psychologie, Bestuurskunde, Social Work, Creatieve therapie, HRM, Facility Management, Sociale Geografie en Planologie en verschillende Lerarenopleidingen.

Daarnaast hebben onze scriptiebegeleiders veel ervaring in de horeca, toeristische, retail en vrijetijdssector. Denk hierbij aan o.a. de volgende opleidingen: Hotel en Eventmanagement, Hospitality Management, Hotel Management, Vrijetijdsmanagement, International Business and Languages en Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs en Small Business & Retail Management.

Specialist in NIMA

Onze scriptiebegeleiders zijn daarnaast ook gespecialiseerd in NIMA opleidingen, je kunt begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C. Ook hebben wij kennis en ervaring met o.a. het Business Model Canvas, de Value Proposition Canvas, de Customer Journey, LeanSix Sigma, Design Thinking en Service Design.

Specialist in onderzoek en SPSS

Wij hebben verschillende experts met een onderzoeksachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen met kwalitatief en kwantitatief onderzoek en SPSS vraagstukken. Als je dus Bestuurskunde, Social Work, Accountancy, Psychologie, Fysiotherapie, Creatieve therapie, HRM, Arbeid, Zorg en participatie of Sociale wetenschappen studeert, ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Scriptiebegeleiding op maat

Het maakt niet uit of je nu voltijd, deeltijd of duaal studeert. Als jij een scriptie moet schrijven ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres. De scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach is altijd maatwerk en past daarom altijd bij jouw leersituatie. Neem contact op om direct te starten.

Online of op locatie

Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach is mogelijk in allerlei vormen, zo kun je kiezen voor  scriptiebegeleiding online via telefoon, Skype of e-mail. Zit je liever met een scriptiecoach rond de tafel? Jouw scriptiecoach biedt ook scriptiebegeleiding op locatie in AmsterdamLeidenHaarlemDen HaagRotterdamUtrechtGroningenDen BoschBredaTilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar en Eindhoven.  Woon je niet in een van deze steden, geen probleem! Er is altijd wel een passende oplossing te vinden.

Direct hulp bij het afstuderen?

Jouw scriptiecoach kan je begeleiden bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. We beginnen altijd met een gratis adviesgesprek. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen. Je kunt bij jouw scriptiecoach aankloppen als je moeite hebt om te beginnen met je scriptie. Of als je vastgelopen bent. Wacht niet langer en vraag direct hulp aan. Samen zorgen we ervoor dat je alsnog snel afstudeert!

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.