Scriptiebegeleiders bij Jouw scriptiecoach

Een scriptiebegeleider van Jouw scriptiecoach beschikt naast een HBO, master of universitaire opleiding ook praktische vakkennis. Daardoor kan jouw scriptiebegeleider een goede brug slaan tussen de eisen van jouw opleiding en wat jouw opdrachtgever voor eindresultaat voor ogen heeft.

Onze scriptiebegeleiders zijn expert binnen hun eigen vakgebied. Zij kennen de materie als geen ander en kunnen jou dus inhoudelijk begeleiden op het onderzoeksonderwerp waarop jij afstudeert. Zo kunnen onze scriptiebegeleiders je bijvoorbeeld helpen met hoe je je onderzoek vormgeeft of hoe je je resultaten kunt verwerken met SPSS. Maar ook welke theorie en modellen het beste passen bij jouw onderzoeksvraag. En je kunt ook terecht met vragen over hoe je weer een rode draad en structuur aanbrengt in jouw scriptie. Of bij leerproblemen als faalangst, ADHD, dyslexie.

Het maakt niet uit of je nu voltijd studeert of juist duaal of deeltijd je scriptie gaat schrijven. De scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach is altijd maatwerk en past daarom altijd bij jouw leersituatie. Neem contact op om direct te starten.

Onze scriptiebegeleiders

Scriptiebegeleider Lester van der Pluijm

Lester van der Pluijm

Data analyse, statistiek (SPSS) en verwerking van je onderzoeksresultaten.

Lester kan jou helpen met het structureren van je data en in samenspraak bepalen welke analyses relevant zijn. Daarnaast kan Lester je ook begeleiden bij het uitvoeren van de analyses en kijken hoe je de resultaten kunt interpreteren. Ook als je vastloopt bij jouw onderzoeksresultaten of je wilt een goede opfrisser hoe je met SPSS je onderzoek kunt invoeren en analyseren, dan ben je bij Lester aan het juiste adres.

Over Lester
Scriptiebegeleider Harry Steenkamp

Harry Steenkamp

Commerciële economie, Bedrijfseconomie, Marketing, Bedrijfskunde, Communicatie, SPSS en STATA

Harry kan je helpen als je BedrijfseconomieMarketingCommerciële Economie of Communicatie studeert. Behalve bij het kiezen van een goed onderwerp voor jouw onderzoek of scriptie helpt Harry je ook met het goed afbakenen van jouw probleemstelling, zodat je niet verzandt in informatie. Maar ook voor het formuleren van de hoofd- en deelvragen, het literatuuronderzoek,  het theoretisch kader of de onderzoeksmethode kun je bij hem terecht. Daarnaast kan Harry je ook helpen met financiële vraagstukken en data analyses met SPSS of STATA.

Over Harry
Scriptiebegeleider Linda Hovestad

Linda Hovestad

Positionering, Merkstrategie, Propositie, Marketing, Communicatie, Pabo, Journalistiek, Facilty Managent, HRM, Marketing NIMA B, NIMA C en Media

Linda begeleidt veel studenten van o.a. de opleidingen Commerciële economieBedrijfskundeCommunicatieCommunication and Multimedia Design. Overigens betekent dit dat Linda geen studenten van andere opleidingen begeleid, je mag Linda altijd een berichtje sturen om te kijken of jouw vraag matcht bij wat zij jou kan bieden. Linda is bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in ontwerpscripties.

Over Linda
Scriptiebegeleider Hilma van Slooten

Hilma van Slooten

Marketing, Design Thinking, Business Canvas Model, Value Proposition, Digital, Social Media en Online

Hilma kan je helpen als je Commerciële Economie of Communicatie studeert en een (strategisch) marketingplan moet schrijven. Of als je een (strategisch) communicatieplan of online marketingplan gaat schrijven. Hilma kan je ook helpen als je aan de slag wilt met het Business Model Canvas of het Value Proposition Canvas. En mocht je aan de slag willen met service design, dan is Hilma ook de scriptiebegeleider die je hierbij het beste kan helpen.

Over Hilma
Scriptiebegeleider Nima Madzjubi

Nima Madzjubi

Kwalitatieve en kwantitatieve analyses (SPSS), praktijkonderzoek, literatuuronderzoek, Psychologie, Fysiotherapie, Social Work, Pabo

Nima kan jou helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses (SPSS), maar ook bij praktijkonderzoek en literatuuronderzoek. Als je een opleiding Social Work doet of je juist meer in het Psychologie, Fysiotherapie of Onderwijs domein begeeft, ben je bij Nima aan het juiste adres voor scriptiebegeleiding.

Over Nima