Scriptiebegeleiding in Amsterdam

Scriptiebegeleiding online of op locatie in Amsterdam

In Amsterdam bieden wij online scriptiebegeleiding en scriptiebegeleiding op locatie aan. Online scriptiebegeleiding betekent dat wij je helpen in de vorm van telefonisch overleg, ondersteuning via e-mail, opmerkingen in het document en overleg via Skype. Online scriptiebegeleiding is voor veel mensen ideaal omdat het veel reistijd scheelt, je kunt snel even een vraag tussendoor stellen of je kunt online overleggen door bijvoorbeeld je scherm met elkaar te delen. Soms kan het echter prettig zijn om face to face te sparren met je scriptiebegeleider. Dat kan ook in Amsterdam! Waar je precies afspreekt stem je zelf af in overleg met je scriptiebegeleider. Vaak is het prettig om af te spreken op een rustige plek waar we je ook goed kunnen begeleiden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de campus van je opleiding of de bibliotheek. Uiteraard is er ook altijd een combinatie van online – en offline scriptiebegeleiding mogelijk.

Scriptiebegeleiding voor iedere HBO of WO opleiding in Amsterdam

Wij begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding in Amsterdam. Onze scriptiebegeleiders zijn experts binnen hun vakgebied en jarenlange ervaring in het werkveld. Jouw scriptiecoach heeft veel ervaring met het begeleiden van studenten die studeren aan o.a. de volgende scholen:

 • Christelijke Hogeschool Windesheim
 • Hogeschool TIO
 • Hogeschool InHolland
 • Hogeschool van Amsterdam (HVA)
 • Hotelschool Den Haag
 • IPABO Amsterdam
 • Nederlandse school voor Onderwijsmanagement
 • New Businessschool Amsterdam
 • The New School for Information Services
 • Nyenrode Business Universiteit
 • Universiteit van Amsterdam (UVA)
 • De Vrije Universiteit (VU)

Wij helpen je bij je scriptie, onderzoeksvoorstel of plan van aanpak

Onze scriptiebegeleiders bieden je hulp aan wanneer je het lastig vindt om te beginnen aan je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of paper of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Hierin is onze aanpak concreet en transparant, je ontvangt praktische tips en feedback waarmee je jouw document kunt aanpassen. Wij werken met experts binnen jouw vakgebied en we zorgen er altijd voor dat de juiste scriptiebegeleider beschikbaar is voor jou.

Wij helpen je ook wanneer je moet herkansen of je scriptie moet verdedigen

Wij begeleiden je van A tot Z, zo kunnen wij je ook helpen bij het nakijken van je scriptie, je herkansing of bij de voorbereiding van je verdediging.

Hulp nodig bij SPSS of je scriptie laten nakijken?

Heb je hulp nodig bij het vormgeven en opzetten van je onderzoek en het analyseren van jouw data in bijvoorbeeld SPSS? Ook dan kunnen wij je handvatten bieden. Ben je klaar met het schrijven van je onderzoeksvoorstel of scriptie en wil je deze laten nalezen en laten controleren op spelling, taal, kromme zinnen en APA? Dan bieden wij je een scriptiecheck aan. Zo weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig document inlevert.

Heb je leerproblemen of een studiebeperking?

Ook als je leer- of studieproblemen hebt of kampt met een studiebeperkingen helpen wij je verder. Onze coaches kunnen je ook helpen als je bijvoorbeeld last hebt van dyslexie, faalangst, ADHD, ADD of uitstelgedrag.

De scriptiebegeleiders van Jouw Scriptiecoach hebben allemaal hun eigen vakgebied en specialisme. De scriptiebegeleider waaraan je gekoppeld wordt heeft altijd relevante werkervaring in het vakgebied van jouw scriptie en weet welke eisen jouw opleiding stelt aan jouw scriptie.

Direct scriptiehulp op locatie in Amsterdam?

Al onze scriptiebegeleiders beschikken over relevante werkervaring, daarnaast zijn ze op de hoogte van de eisen vanuit jouw opleiding. Je krijgt online dus altijd hulp van een professionele begeleider. Wil je echter hulp op locatie in Amsterdam? Ook dat kan! Onze scriptiebegeleiders Harry Steenkamp, Martin Danko, Lisa van Mierlo, Linda Hovestad en Sander Abbes staan voor je klaar om je op locatie in Amsterdam te begeleiden en naar de eindstreep te begeleiden.

Lisa van Mierlo

Lisa van Mierlo is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO als WO studenten kan helpen bij het schrijven van het…

Volledige profiel van  Lisa van Mierlo

Harry Steenkamp

Harry Steenkamp is een ervaren scriptiebegeleider die jou kan helpen bij jouw onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van je…

Volledige profiel van  Harry Steenkamp

Sander Abbes

Sander Abbes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven van…

Volledige profiel van  Sander Abbes

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van…

Volledige profiel van  Linda Hovestad