Gratis e-book vol handige tips om sneller af te studeren

Download direct ons E-Book Jouw scriptiecoach

In het gratis e-book van Jouw scriptiecoach lees je hoe je tot een geschikt onderwerp kunt komen voor je scriptie. Maar ook hoe je jouw opdrachtgever de juiste vragen kunt stellen om je onderwerp scherp te krijgen. Scherp afbakenen, betekent dat de verwachtingen vanuit de opdrachtgever helder zijn en dat je opleiding ook weet hoe je het onderzoek gaat aanvliegen. Zo staan zowel jij, je opleiding en je opdrachtgever uiteindelijk niet voor onverwachte verrassingen. Ook krijg je praktische tips hoe je je scriptie kunt structureren.

Veel leesplezier!

Download ons e-book hieronder

Bij het aanvragen van het e-book willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.

Of wil je liever direct hulp inschakelen bij je scriptie?

Neem contact met Jouw scriptiecoach op als je op zoek bent naar hulp bij je onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing. Het adviesgesprek is altijd gratis. We bespreken waar je tegenaan loopt en hoe wij jou kunnen helpen. Iedere scriptie is anders en daarom biedt Jouw scriptiecoach altijd maatwerk. Wij reageren altijd dezelfde dag op mail, meestal ook in het weekend en de avonden.

Vul hieronder jouw gegevens in:

Bij het invullen van dit formulier willen we je wijzen op onze privacyverklaring waarin staat beschreven hoe we jouw persoonsgegevens verwerken.