Jouw scriptiecoach

Scriptiebegeleiding op maat

Een scriptie schrijven is niet makkelijk. Jouw scriptiecoach heeft ervaren scriptiebegeleiders die je kunnen helpen bij het schrijven van je scriptie. Omdat je vastgelopen bent of omdat je het moeilijk vindt om te beginnen. Klinkt je dat bekend in de oren? Dan ben je bij Jouw scriptiecoach aan het juiste adres. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding aan HBO-, WO,- en masterstudenten van bijna alle opleidingen. Daarnaast bieden wij je ook hulp bij het promoveren (o.a. het schrijven van je proefschrift en wetenschappelijk artikel). We begeleiden studenten zowel online als op locatie door bijna heel Nederland. Ook begeleiden wij studenten online en op locatie in België (Vlaanderen).

Bij Jouw scriptiecoach kun je altijd aankloppen voor scriptiebegeleiding wanneer je problemen hebt met je scriptie. Wij bieden scriptiebegeleiding wanneer je moeite hebt om te beginnen aan je scriptie of juist wanneer je bent vastgelopen in het scriptieproces en niet meer weet hoe je verder moet. Zoek je een steuntje in de rug? Ook dan kan scriptiebegeleiding je helpen om de juiste stappen te zetten.

Jouw scriptiecoach heeft daarnaast veel ervaring met het begeleiden van studenten met studieproblemen of een functiebeperking. Wij kunnen je in ieder geval helpen als je last hebt van dyslexie, ADHD (of ADD), faalangst, autisme, uitstelgedrag, concentratieproblemen, stress of als je beperkt gehoor hebt of een andere handicap.

Voor wie?

Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach is toegankelijk voor HBO-, WO-, en masterstudenten en promovendi. Bij Jouw scriptiecoach kun je aankloppen als je op zoek bent naar een ervaren en professionele scriptiebegeleider. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding online en op locatie door bijna heel Nederland.

Wij begeleiden studenten van bijna iedere opleiding. Zo kun je bij Jouw scriptiecoach terecht als je Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Marketing management, Sales, Communicatie, Human Resource Management (HRM), Media en Bedrijfseconomie volgt. Maar wij begeleiden ook studenten in het sociale domein zoals Verpleegkunde, Psychologie, Pedagogiek, Creatieve therapie, Social Work, Fysiotherapie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Zorg en Welzijn. Ook hebben wij scriptiebegeleiders die gespecialiseerd in onderwijs en jou kunnen helpen als je een lerarenopleiding volgt (PABO of een specialisatie als Nederlands of Engels) of Onderwijskunde, Opleidingskunde, Onderwijsontwikkeling  en Onderwijsmanagement. Daarnaast kunnen wij je ook begeleiden bij jouw ontwerpscriptie voor o.a. de opleidingen Communication & Multimedia design, Communicatiesystemen of Product design. Ook kunnen wij je helpen bij jouw studie Rechten,  Facility Management, Office Management of Logistiek manager. Ook zijn wij gespecialiseerd in NIMA opleidingen. Zo kun je begeleiding krijgen bij NIMA Communicatie, Marketing NIMA B en Marketing NIMA C.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Je gaat starten of bent vastgelopen met je scriptie

Als je gaat beginnen met je plan van aanpak, onderzoeksvoorstel of je scriptie kun je tegen veel vragen aanlopen. Wij helpen jou om je onderzoeksvraag concreet te maken. Ook zorgen wij ervoor dat je het onderwerp goed afbakent zodat je niet verzand in informatie. Gedurende het gehele scriptietraject zijn wij jouw aanspreekpunt, zodat jij op tijd kunt afstuderen. En ook als je bent vastgelopen of je weet niet goed hoe je verder moet, zijn wij er voor je om je weer op weg te helpen!

Naar scriptiebegeleiding

Je hebt een afgekeurde scriptie of gaat herkansen

Is je scriptie, plan van aanpak of onderzoeksvoorstel afgekeurd? Wij helpen je om je scriptie aan de hand van de gekregen feedback aan te passen. Wij lezen je document aan de hand van de opleidingseisen en feedback door en voorzien je direct van concrete adviezen en tips in je document, zodat je ook exact weet waar je jouw document op moet aanpassen. Met behulp van concreet en praktisch advies krijg je van ons alle handvatten om je scriptie aan te passen!

Naar herkansen

Je wilt je scriptie laten nakijken door een expert

Jouw scriptiecoach kan je ook helpen met het nakijken van je scriptie op inhoud en structuur. Vaak heb je gedurende jouw afstudeerperiode een aantal feedbackmomenten vanuit je opleiding. Soms kan het dan lastig zijn om alle feedback door te voeren. Wij lezen je document door aan de hand van de feedback en beoordelingseisen en geven je vervolgens concrete aanwijzingen. Jouw document voldoet vervolgens aan de eisen vanuit je opleiding en jij kunt alsnog op tijd inleveren!

Naar nakijken

Hulp bij de voorbereiding op je mondeling examen

Yes, je mag je scriptie verdedigen! Maar wat zet je vervolgens in je presentatie? Je moet je verhaal compact houden en wel de kern overbrengen van je onderzoek. Je scriptie verdedigen is altijd spannend, maar met een goede voorbereiding is het halve werk al gedaan. Wij helpen je ook bij je verdediging, van presentatie tot voorbereiding, zo ga je goed voorbereid je verdediging in.

Naar scriptieverdediging

Scriptiecheck op taal, spelfouten en rode draad

Ben je klaar met het schrijven van je scriptie en wil je jouw scriptie laten nakijken op taal-en spelfouten? Wij kijken na op taal, structuur, rode draad, APA of lay-out. Daarnaast kunnen wij ook controleren op academisch taalgebruik. Wij verbeteren fouten direct in je document en geven jou concrete feedback waar je echt iets aan hebt. Wij kijken zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties na.

Naar scriptiecheck

Je wilt hulp bij je onderzoek en/of SPSS analyses

Wij kunnen je helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve onderzoek en ook het verwerken van je resultaten in bijvoorbeeld SPSS of STATA. Jouw scriptiecoach heeft meerdere begeleiders met een statische achtergrond beschikbaar die jou kunnen helpen met je meedenken over de vragenlijst of enquête, het analyseren van de data en het vertalen van de resultaten naar heldere conclusies en aanbevelingen.

Naar SPSS hulp

Je hebt een studieprobleem

Wil het afstuderen maar niet vlotten omdat je bijvoorbeeld werkt naast je studie of omdat je thuis geen rustige omgeving hebt om aan je scriptie te werken? Ben je van nature snel afgeleid? Of vind je het moeilijk hoofd- en bijzaken te scheiden en ben je daardoor het overzicht kwijt? Geen nood, wij helpen je met het ontwikkelen van vaardigheden zoals het maken van een goede planning, het houden van focus en efficiënter studeren.

Naar studieproblemen

Je hebt een functiebeperking

Wij helpen je ook met afstuderen als je moeite hebt met het schrijven van je scriptie door een functiebeperking zoals dyslexie, ADHD (of ADD), faalangst, autisme, uitstelgedrag, concentratieproblemen, stress, beperkt gehoor of een andere handicap. Onze scriptiebegeleiders hebben ruime ervaring bij het ondersteunen van studenten die een functiebeperking hebben. Met onze hulp studeer ook jij op tijd af!

Naar functiebeperkingen

Ervaren scriptiebegeleiders

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach zijn stuk voor stuk ervaren scriptiebegeleiders met een HBO, master of universitaire opleiding en een bak relevante werkervaring. Dit maakt dat zij de brug kunnen slaan tussen de eisen van jouw opleiding en  de praktische bruikbaarheid van je onderzoek voor jouw opdrachtgever. Vraag direct een gratis adviesgesprek aan en hoor hoe wij jou kunnen helpen.

Onze expertises

De scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach hebben allemaal hun eigen expertise en kunnen jou helpen bij je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Door de jarenlange ervaring van onze scriptiebegeleiders ontvang je direct de hulp die je nodig hebt om je scriptie een boost te geven. Onze scriptiebegeleiders begeleiden HBO, master, universitaire studenten en promovendi van bijna iedere opleiding, online en op locatie door bijna heel Nederland.

Bij Jouw scriptiecoach kun je voor bijna iedere opleiding terecht voor scriptiehulp. Wij hebben begeleiders die jou kunnen helpen met jouw onderzoeksvoorstel of scriptie als je een commerciele studie volgt. Maar wij helpen je ook bij studies in het sociale domein, onderwijs, rechten, facilitair en inkoop. Ook hebben wij begeleiders met werkervaring in de hotel- of horecasector en die je kunnen begeleiden als je Hotelmanagement of Hospitality management studeert. Daarnaast heeft Jouw scriptiecoach ervaren begeleiders met een onderzoekachtergrond. Daardoor kunnen wij jou ook helpen bij je kwalitatieve en kwantitatieve analyses en het verwerken van je resultaten in SPSS.

Scriptiehulp, online of op locatie

Online scriptiebegeleiding

Scriptiebegeleiding bij Jouw scriptiecoach is mogelijk in allerlei vormen, zo kun je kiezen voor scriptiebegeleiding online via Skype, telefoon of e-mail zodat je snel weer aan de slag kunt. Nadat je uren hebt aangekocht via iDeal matchen wij je met jouw scriptiebegeleider. Je stuurt jouw begeleider zelf de benodigde documenten toe (bijvoorbeeld je onderzoeksvoorstel, scriptie, opleidingseisen en beoordeling of feedback). Jouw begeleider neemt vervolgens alles door en geeft je concrete feedback in je document. Uiteraard kun je aanvullend kiezen om telefonisch of via Skype of Facetime te sparren. Samen werken jullie naar de deadline toe wanneer je jouw onderzoeksvoorstel of scriptie in moet leveren.

Naar online hulp

Scriptiebegeleiding op locatie

Soms kan het handig of fijn zijn om op locatie af te spreken met je scriptiebegeleider. Bijvoorbeeld omdat je graag uitleg wilt over specifieke modellen of het werken met SPSS of omdat je de gekregen feedback van je opleiding graag face to face door wilt nemen. Jouw scriptiecoach biedt scriptiebegeleiding op locatie aan in bijna heel Nederland. Jouw scriptiecoach biedt onder andere begeleiding aan in Amsterdam, Leiden, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Den Bosch, Breda, Tilburg, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar, Delft, Deventer, Enschede, Leeuwarden, Maastricht en Eindhoven. Ook begeleiden wij op locatie in België (Vlaanderen) in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Leuven.

Naar hulp op locatie

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Als je direct hulp wilt bij je plan van aanpak, onderzoeksvoorstel, scriptie of herkansing of je wilt jouw document laten nakijken, plan dan meteen een gratis adviesgesprek in. Wij nemen altijd snel contact met je op, vervolgens bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we jou kunnen helpen. Ook krijg je meteen een inschatting van de kosten en het aantal uur dat we verwachten nodig te hebben om je weer op weg te helpen. Kies je vervolgens voor onze hulp, dan kun je eenvoudig online de benodigde uren aankopen. Daarna koppelen we je direct met de scriptiebegeleider die het beste bij jouw hulpvraag past.

Jouw scriptiecoach kan je met scriptiebegeleiding helpen bij je scriptie, plan van aanpak of onderzoeksvoorstel. Met praktische adviezen helpen wij je altijd weer vooruit. Jouw scriptiecoach heeft scriptiebegeleiders met verschillende specialisaties, daardoor kunnen wij studenten van veel verschillende opleidingen helpen. Ook voor hulp bij kwalitatief onderzoek, kwantitatief onderzoek, het verwerken van onderzoeksresultaten, data analyse (SPSS of STATA) en statistiek kun je bij Jouw scriptiecoach terecht.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Werkwijze van jouw scriptiecoach

Tijdens ons gratis adviesgesprek  wordt er meteen een concrete inschatting van het verwachte aantal uren gemaakt dat je nodig hebt om je scriptie met succes af te ronden. Je weet dus direct waar je aan toe bent en kunt snel aan de slag. Het adviesgesprek is altijd gratis. Aan de hand van het adviesgesprek kunnen wij bepalen welke scriptiebegeleider jou het beste kan begeleiden. Als je vervolgens kiest voor onze begeleiding kun je snel en veilig de benodigde uren aankopen via iDEAL. Vervolgens koppelen we je meteen met jouw scriptiebegeleider.

Wat kun je van ons verwachten?

Flexibel en op maat

Scriptiebegeleiding is altijd maatwerk. Wil je snel afstuderen, zodat je op zoek kunt gaan naar een baan of combineer je de studie met een druk privéleven en een drukke baan? Wat je situatie ook is, wij zorgen dat de begeleiding altijd goed op jouw situatie aansluit. Scriptiebegeleiding is daarom in overleg ook mogelijk in het weekend en gedurende de avonduren. Jij maakt zelf afspraken met jouw scriptiebegeleider over de contactfrequentie en contactvorm (online, op locatie, via Skype, WhatsApp etc.).

Concreet

Wanneer je kiest voor scriptiebegeleiding krijg je concrete feedback op de inhoud van je scriptie en de scriptiestructuur. Jouw scriptiecoach is gespecialiseerd in het begeleiden van studenten die een studie volgen die gerelateerd is aan marketing, communicatie, media, arbeid, zorg of onderwijs. Jouw scriptiecoach werkt met professionele scriptiebegeleiders die allemaal een eigen expertise hebben en veel werkervaring bezitten in het werkveld. Daardoor kunnen zij jou helpen om de brug te slaan tussen de eisen van jouw opleiding en het gewenste resultaat voor jouw opdrachtgever.

Betrokken en persoonlijk

De scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach is altijd persoonlijk en sluit aan bij de fase waarin je jezelf in het scriptietraject bevindt. Je krijgt je eigen scriptiebegeleider die jou helpt om je deadline te halen. Je kunt hem/haar bellen, skypen of Facetimen wanneer je inhoudelijke vragen hebt of wilt sparren over bijvoorbeeld de richting die je in wilt slaan. Daarnaast letten wij altijd goed op de structuur en of je document voldoet aan de opleidingseisen.

Steuntje in de rug

Een scriptiebegeleider is er niet alleen voor je als je hulp nodig hebt bij de inhoud van je scriptie, ook als het even niet lekker loopt gedurende je scriptietraject kun je altijd overleggen met ons om te kijken hoe je daar verandering in kunt brengen. Samen kijken we hoe we eventuele belemmeringen kunnen wegnemen, zodat je het scriptietraject weer gemotiveerd kunt voortzetten. Wij hebben ervaring in het begeleiden van studenten die de motivatie kwijt zijn, last hebben van uitstelgedrag of enorm perfectionistisch zijn en daardoor de lat erg hoog leggen. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het begeleiden van studenten met een functiebeperking zoals faalangst, ADHD of dyslexie.

Praktisch toepasbaar

Alle scriptiebegeleiders van Jouw scriptiecoach beschikken over relevante werkervaring en hebben zelf een HBO, Master of Universitaire opleiding afgerond. Daardoor weten onze scriptiebegeleiders als geen ander hoe ze een brug moeten slaan tussen de eisen die gesteld worden door je opleiding en de praktische toepasbaarheid van je scriptie voor jouw opdrachtgever.

Ervaringen van anderen

Waarom scriptiebegeleiding van Jouw scriptiecoach?

 • Inmiddels ruim 500 studenten geholpen
 • Jouw scriptiebegeleider voor marketing, communicatie, media, zorg, onderwijs en arbeid.
 • Direct een expert die past bij jouw scriptieonderwerp
 • Gespecialiseerd in vele opleidingen zoals o.a. Bedrijfskunde, Management, Commerciële Economie, Marketing, Communicatie, Media, Psychologie, Zorg, Welzijn, Medisch, Finance, Onderwijs, Pedagogiek, ICT, Facilitair en Logistiek
 • Mentor en coach voor Communicatie en Marketing NIMA B en C plannen
 • Specialist in kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS)
 • Kennis van nieuwste businessmodellen (Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, Customer Journey Mapping), Lean en design thinking
 • Hulp bij uitstelgedrag en perfectionisme.
 • Gespecialiseerd in functiebeperkingen zoals faalangst, dyslexie, ADHD.
 • Flexibele openingstijden
 • Scherpe tarieven
 • Altijd gratis adviesgesprek