22 juni 2020

In de picture: scriptiebegeleider Mirjam Goes

Jouw Scriptiecoach helpt studenten om af te studeren. Je kunt bij ons terecht met vragen over je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of als je moet herkansen. Scriptiebegeleiding is mogelijk online of op locatie. En het adviesgesprek is altijd gratis. Inmiddels heeft Jouw Scriptiecoach al ruim 2500 studenten geholpen. Maar dat is uiteraard alleen mogelijk met een dedicated team scriptiebegeleiders!  We stellen ze graag aan je voor. Maak kennis met Mirjam Goes!

Wat doe je precies bij Jouw Scriptiecoach en hoe ben je op die stoel geraakt?

Mirjam: “Bij Jouw Scriptiecoach kun je bij mij terecht voor alle business studies zoals o.a. de volgende opleidingen: Communicatiewetenschappen, Communicatiemanagement, Verandercommunicatie, Marketing en Commerciële Economie. Ook kan ik je helpen bij het schrijven van een positioneringsplan. Doordat ik voor veel verschillende (soorten) klanten werk heb ik een brede achtergrond en werkervaring en daardoor kan ik je helpen met het kiezen van een geschikt onderwerp wat aansluit bij de wensen van je opdrachtgever, zonder de richtlijnen vanuit jouw opleiding over boord te moeten gooien”.

Wat is jouw specialiteit binnen het team?

Mirjam: “Mijn specialiteit is studenten uitdagen net iets meer van zich te laten zien dan ze in 1e instantie denken te kunnen. Niet alleen wordt hun scriptie daardoor beter; hun eigenwaarde stijgt daardoor vaak ook”.

Wat vind je leuk aan het begeleiden van studenten?

Mirjam: “Het mooie aan het coachen van studenten is de groei en energie die je in die paar weken ziet. In hun eigen tempo, OK, soms een beetje opgejut door mij, omdat we anders in tijdnood komen, haha, krijgen ze het voor elkaar een scriptie neer te leggen die voor de opleiding en de organisatie relevant is. Iets wat hen zonder hulp niet was gelukt. ‘Mijn studenten’ appen me altijd zodra ze de uitslag gehoord hebben. Tot nu toe zijn dat er 11 geweest en meldden ze allemaal dat ze geslaagd waren! Daarnaast is het voor mij heel erg waardevol om te zien met welke vraagstukken bedrijven worstelen en hoe studenten dat zouden oplossen. Zo blijf ik scherp richting hen, maar ook richting onze eigen klanten”.  

Heb je nog een goede tip voor studenten die gaan afstuderen?

Mirjam: “Een tip die ik de studenten mee wil geven is: zorg voor een rode draad in je verhaal door structuur en overzicht aan te brengen. Dat helpt je bij het afstuderen, maar ook bij je verdere loopbaan. Ook al heeft je scriptie nog zoveel ‘gaten’ in het begin, je kunt ervan op aan dat die gaandeweg het proces opgevuld worden. Maar die rode draad helpt je het grotere geheel te blijven zien, waardoor je makkelijker je probleemstelling, deelvragen, resultaten en conclusies invult. Het is dan ‘gewoon’ een logisch verhaal”.

Wil je weten hoe Mirjam jou kan helpen?

Voor het volledige profiel van Mirjam Goes kun je terecht op de profielpagina van Mirjam bij onze scriptiebegeleiders. Wil je zelf hulp van Mirjam? Plan dan direct een gratis adviesgesprek in om te horen hoe Mirjam je kan helpen!

Over Jouw Scriptiecoach

Jouw Scriptiecoach biedt studenten door heel Nederland en Vlaanderen ondersteuning en support bij het schrijven van het onderzoeksvoorstel, plan van aanpak en scriptie. Je kunt bij ons zowel online scriptiebegeleiding als scriptiebegeleiding op locatie kiezen.

We kunnen je helpen bij onderstaande hulpvragen:

  • Scriptiebegeleiding in de breedste zin van het woord. Of je nu gaat beginnen, vastgelopen bent en geen overzicht meer hebt. Samen met jou onderzoeken we hoe we je weer in beweging krijgen;
  • Als je gaat starten met je scriptie en wilt sparren over je onderzoeksrichting;
  • Als je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak of scriptie is afgekeurd of als je gaat herkansen;
  • Als je een check wilt op taal, structuur en gebruikte bronnen;
  • Als je hulp wilt bij het uitvoeren of verwerken van de resultaten van je kwantitatieve onderzoek (SPSS en Stata);
  • Als je uitstelt, last hebt van faalangst of bij een diagnose als ADHD, ADD, dyslexie en/of autisme. Hiervoor hebben we gespecialiseerde scriptiebegeleiders in huis.

Onderaan deze pagina kun je direct contact opnemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Dit bericht werd geschreven door:

Mirjam Goes, scriptiebegeleider bij Jouw Scriptiecoach

Mirjam Goes

Scriptiebegeleider Mirjam Goes is een ervaren scriptiebegeleider die jou als HBO, master of universitaire student kan helpen bij het schrijven van je onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, scriptie of herkansing. Zelf heeft ze Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht (HU) afgerond. Daarnaast heeft Mirjam ook haar NIMA A en Online Marketing diploma behaald, toegepaste psychologie gestudeerd en…

Lees verder...