14 maart 2020

Tijdelijk geen locatie begeleiding vanwege corona virus

In een kamerbrief die de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft verstuurd aan de Tweede Kamer wordt het hoger onderwijs in Nederland opgeroepen om vanwege het corona virus vooralsnog alleen onderwijs op afstand aan te bieden.

Als Jouw Scriptiecoach volgen wij deze richtlijn. Dit betekent dat wij tijdelijk geen scriptiebegeleiding op locatie aanbieden. Vooralsnog heeft de directie van Jouw Scriptiecoach besloten dat de maatregelen als gevolg van het corona virus voor scriptiebegeleiding op locatie worden verlengd tot 1 september 2020. Mocht dit veranderen doordat de maatregelen versoepeld worden dan kan dit betekenen dat wij onze maatregelen ook versoepelen. Ons advies is dan ook voor nu deze pagina goed in de gaten te houden.

Wat betekent dit voor mijn aangeschafte locatie uren?

Vooralsnog gaan de afspraken op locatie tot 1 september niet door. Als alternatief bieden we online begeleiding aan via MS Teams, Zoom, Skype, Google Docs etc. Genoeg mogelijkheden om toch 1-op-1 begeleiding te krijgen en verder te werken aan je scriptie. En de kwaliteit blijft hetzelfde dus je deadline komt niet in gevaar!

Heb je al uren op locatie aangekocht? Dan kunnen we deze uren omrekenen naar online tegoed. Neem hiervoor contact met je scriptiebegeleider die hiervan op de hoogte is. 

We rekenen op je begrip.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Over Jouw Scriptiecoach

Bij Jouw Scriptiecoach vind je scriptiebegeleiding voor alle denkbare opleidingen. In Nederland en Vlaanderen staan onze scriptiebegeleiders voor je klaar voor hulp op locatie of online. Voor leerproblemen of een functiebeperking (zoals bijvoorbeeld autisme) hebben we gespecialiseerde scriptiebegeleiders in huis. Loop je ergens tegenaan bij het schrijven van je scriptie, neem dan onderaan deze pagina contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Meer weten? Ga direct naar:

Dit bericht werd geschreven door:

Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast is Linda de oprichtster en eigenaresse van Jouw Scriptiecoach. Naast Jouw Scriptiecoach heeft Linda haar eigen marketingadviesbureau: Hovestad Marketing en Strategie BV. Voor verschillende opdrachtgevers…

Lees verder...