14 maart 2020

Tijdelijk geen locatie begeleiding vanwege CORONA virus

In een kamerbrief die de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft verstuurd aan de Tweede Kamer roept hij het hoger onderwijs in Nederland op om vooralsnog alleen onderwijs op afstand aan te bieden. Als Jouw Scriptiecoach volgen wij deze richtlijn, wat betekent dat wij tot 1 juni geen begeleiding op locatie aanbieden. Mocht dit veranderen doordat de maatregelen versoepeld worden dan kan dit veranderen. Ons advies is dan ook voor nu deze pagina goed in de gaten te houden.

Wat betekent dit voor mijn aangeschafte locatie uren?

Vooralsnog gaan de afspraken op locatie tot 1 juni niet meer door. Als alternatief bieden we online begeleiding aan via MS Teams, Zoom, Skype, Google Docs etc. Genoeg mogelijkheden om toch 1-op-1 begeleiding te krijgen en verder te werken aan je scriptie. En de kwaliteit blijft hetzelfde dus je deadline komt niet in gevaar! Heb je al uren op locatie aangekocht? Dan kunnen we deze uren omrekenen naar online tegoed. Neem hiervoor contact met je begeleider die hiervan op de hoogte is. We bekijken de situatie steeds opnieuw.

We rekenen op je begrip.

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Dit bericht werd geschreven door:

Linda Hovestad

Linda Hovestad

Linda Hovestad is een ervaren scriptiebegeleider die zowel HBO, Master en universitaire studenten kan helpen bij hun onderzoeksvoorstel, plan van aanpak, het schrijven van een scriptie of een herkansing. Daarnaast is Linda de oprichtster en eigenaresse van Jouw scriptiecoach. Naast Jouw scriptiecoach heeft Linda haar eigen marketingadviesbureau. Voor verschillende opdrachtgevers voert Linda marketingopdrachten uit zoals…

Lees verder...