Uitstekende begeleiding!

Mijn plan van aanpak was meerdere malen afgewezen. Ik liep vast met mijn plan van aanpak en twijfelde zelfs om te stoppen met mijn afstudeeropdracht. Als laatste redmiddel zocht ik hulp bij Jouwscriptiecoach. Linda Hovestad heeft mij gekoppeld aan Harry Steenkamp. Door de feedback van Harry kreeg mijn plan van aanpak vorm en is het uiteindelijk goedgekeurd! Ik heb met Harry goed kunnen klankborden over de uitvoer van mijn onderzoek en het schrijven van mijn rapport. Harry gaf mij nuttige tips en feedback waardoor mijn onderzoeksrapport in één keer is goedgekeurd! Harry is een behulpzaam persoon die begrip heeft voor de situatie van een (deeltijd)student, is geduldig, denkt met jou mee en is flexibel. Als deeltijd student werk ik veel aan mijn onderzoeksrapport in de weekenden en doordeweeks in de avonden en nachten. Zelfs dan is Harry bereikbaar per e-mail/WhatApp. Ik kan iedereen Harry Steenkamp van harte aanbevelen! Harry, nogmaals dank voor de uitstekende begeleiding!

Jeffrey
Financial Services Management