Aanrader om je scriptie naar een hoger niveau te tillen

Door de minimale feedback vanuit mijn studie Commerciële Economie, schakelde ik Jouw scriptiecoach in. Na een paar maanden zelf zwoegen vond ik het fijn als iemand anders naar mijn scriptie keek. Hier heb ik geen spijt van gehad. Het is precies het duwtje in de rug die ik nodig had. Linda Hovestad heeft mij zowel per e-mail (5 uren) als op locatie (1 uur) begeleid met mijn marketingscriptie. In het intakegesprek is zij reëel geweest over de geschatte benodigde uren. De communicatie verliep snel en persoonlijk. Per e-mail kreeg ik uitgebreide feedback en goede tips over de structuur, inhoud, brongebruik en onderbouwing. Ik merkte aan haar feedback dat zij ruime ervaring heeft in de marketing- en communicatie. Tevens kon ik terugzien dat zij feeling heeft met mijn onderwerp in de vrijetijdssector. Naast de feedback per e-mail hebben wij op locatie afgesproken om de feedback door te nemen. Linda vond het geen probleem om in Amsterdam af te spreken; erg flexibel! Mijn scriptie is door de begeleiding naar een hoger niveau getild. Bovendien heb ik mijn motivatie teruggevonden en kon ik verder met schrijven. Dank je wel hiervoor!

Reinout
Commerciële Economie