Gratis inloopspreekuur scriptiebegeleiding bij de bibliotheek in Haarlem

Ga je binnenkort starten met je mbo, hbo of wo scriptie? Of moet je een plan van aanpak of onderzoeksvoorstel opleveren? Of herkansen? Kom naar het inloopspreekuur van scriptiecoach Linda Hovestad bij de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32)..

Op zaterdag zit Jouw scriptiecoach vaak van 10.30-12.00u in de bibliotheek in Haarlem (Gasthuisstraat 32) en kun je langslopen en vragen stellen over je scriptie, je onderzoeksvoorstel, hoe je je onderwerp kunt afbakenen of hoe je je scriptie kunt aanpassen met de feedback die je hebt gekregen van je mentor of examinatoren. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste wel altijd even van te voren contact opnemen met Jouw scriptiecoach om te checken of Linda die zaterdag wel aanwezig is.

Waarmee kan ik je helpen?

Jouw scriptiecoach kan je helpen bij het opleveren van een scriptie, die aansluit bij de door jouw opleiding gestelde eisen. En die bruikbaar is voor het bedrijf waar je afstudeert. Je kunt terecht met al je vragen over je scriptie op inhoud, proces en structuur. Ongeacht in welke fase van je afstuderen je zit. Of je moet beginnen of vastgelopen bent. Of moet herkansen. Als scriptiecoach kan Jouw scriptiecoach studenten ook helpen met het eindproduct dat opgeleverd moet worden. En heb je last van uitstelgedrag, perfectionisme of faalangst, ook dan kan Jouw scriptiecoach je extra ondersteuning bieden en zorgen dat je weer gemotiveerd verder kunt werken aan je scriptie. Ervaar het zelf en loop dus gerust langs!

Op zaterdagen| 10:30 – 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 in Haarlem

Ervaring met verschillende opleidingen

Jouw scriptiecoach heeft al veel studenten met hun scriptie geholpen. Zowel op inhoud, proces als structuur. Onder meer van de opleidingen Hogeschool Inholland, MEM, TIO, Hogeschool van Amsterdam (HvA), Hogeschool Utrecht, Hogeschool Leiden, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Fontys, Avans, Windesheim, Saxion Hogescholen, Hanzehogeschool Groningen, Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, NTI, LCOI, LOI, SRM, Beeckesteijn Business School, NHA, NHTV, Schroevers en ISBW.

Meer informatie?

Bij Jouw scriptiecoach ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar praktische scriptiebegeleiding. Jouw scriptiecoach helpt je bij het vinden van de juiste balans tussen wat jouw opdrachtgever wil en wat jouw opleiding van jou verwacht. Jouw scriptiecoach is zelf gespecialiseerd in marketing, communicatie en media.

Daarentegen beschik ik over een groot netwerk met andere scriptiebegeleiders en kan je daarom altijd in contact brengen met een scriptiebegeleider die expert is op jouw onderwerp. En voor SPSS en andere data-analyse vragen werkt Jouw scriptiecoach samen met freelance experts zodat je ook inhoudelijk hierin meegenomen kunt worden. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek aanvragen
Artikel in het Haarlems Weekblad van 11 oktober 2017 over het inloopspreekuur voor scriptiebegeleiding in de bibliotheek in Haarlem.